Tarieven Tandarts 2021.

Van der Horst Tandartsen hanteert dezelfde tarieven als iedere tandarts in Nederland. Deze vaste tarieven zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl). De behandelingen op deze tarievenlijst worden weergegeven in verschillende codes, ook wel UPT codes genoemd. Iedere code bestaat uit één letter en twee cijfers. Hierdoor wordt het voor de patiënt gemakkelijker om de factuur te begrijpen en te controleren.

Bekijk hier de tandheelkundige tarieven per 1 januari 2021.

De tandheelkundige tarieven lijst van de Nederlandse Zorgautoriteit geeft slechts een indicatie van de kosten. Omdat het aparte codes betreffen, geeft deze lijst geen totaal tarief van een behandeling. Bij een behandeling worden meestal meerdere codes gecombineerd en/of zijn sommige tarieven exclusief techniek- en materiaalkosten. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Om een inschatting te kunnen geven van de totale kosten, kunnen wij een begroting voor uw vervolg behandeling opstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bekijk hier een indicatie van de bijkomende materiaal- en techniekkosten tandheelkundige behandelingen per 1 januari 2021. Deze lijst bevat dus alleen de materiaal- en techniekkosten, de kosten voor de tandheelkundige verrichting komen hier dus nog apart bij! Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle werkstukken zijn gemaakt in Nederland door een daarvoor opgeleide specialist met alleen door de EU goedgekeurde en gecertificeerde grondstoffen van de hoogst verkrijgbare kwaliteit.

Bekijk hier onze betalingsvoorwaarden.

Afzeggen van uw afspraak.

We leven in een drukke tijd en het kan dan ook gebeuren dat u uw afspraak moet verzetten. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd te worden. Indien dit niet op tijd gebeurd zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Bel 076 50 222 42 om uw afspraak te verzetten.