Overstappen naar Van der Horst Tandartsen

Wilt u graag overstappen naar Van der Horst Tandartsen? Wij helpen u graag om soepel over te stappen vanuit uw huidige tandartsen.

Graag ontvangen wij van u een email (info@vanderhorsttandartsen.nl)met de volgende gegevens:

  • volledige naam met voorletters,
  • adresgegevens (inclusief postcode)
  • geboortedatum
  • BSN nummer
  • verzekeringsnummer
  • telefoonnummer (indien aanwezig vast en mobiel nummer)
  • email-adres
  • Indien er nog gegevens (inclusief röntgenfoto’s) zijn van uw vorige tandarts, ontvangen wij deze graag voor uw eerste bezoek in onze tandartspraktijk.

We reageren met een aantal dagen op uw mail, met de vervolgstappen. U kunt de gegevens van de huidige tandarts opvragen en deze aan ons door laten e-mailen (info@vanderhorsttandartsen.nl). Zo verloopt het overstappen soepel. Zodra we alle gegevens binnen hebben, kunnen we een afspraak maken voor het eerste bezoek. Indien u aan ons ook uw e-mailadres doorgeeft, zullen we u één werkdag voor de gemaakte afspraak een herinneringsmail sturen.

Eerste bezoek afspraak tandarts

Bij uw eerste bezoek vragen we u eerst om het wettelijk verplichte anamneseformulier in te vullen, zodat we rekening kunnen houden met je medische situatie en voorgeschiedenis. Tevens controleren we uw identiteitsbewijs. Daarna kunt u plaats nemen in de wachtkamer en wordt u vervolgens binnen geroepen voor het eerste bezoek bij de tandarts. Deze neemt de tijd om kennis met u te maken en de mondsituatie te onderzoeken. Indien nodig wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Daarnaast is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Mondsituatie

Vervolgens krijgt u ieder half jaar een oproep voor de controle via de e-mail. De afspraak kunt u zelf online inplannen, mocht u het gemakkelijker vinden om dit telefonisch te doen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen (076-5022242).

Aanmelden tandarts

Van der Horst Tandartsen heeft op dit moment geen wachtlijst voor aanname van nieuwe patiënten. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de e-mail. Vind u het prettiger om even te bellen of langs te komen, dan bent u van harte welkom.