Uw medische gegevens / patiëntendossier


Binnen onze tandartspraktijk heeft u uw eigen digitale patiëntendossier.

In de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) staat de bescherming van uw privacy beschreven. Zonder uw toestemming zal uw patiëntendossier niet aan derden worden verstuurd. Alle informatie blijft binnen onze praktijk behoudens de informatie die een specialist of huisarts nodig heeft voor een behandeling.

Indien u naar onze tandartspraktijk overstapt, moet u zelf uw patiëntendossier opvragen bij uw vorige tandarts, in verband met de privacy wetgeving mogen wij dit niet doen voor u.

Veranderingen in uw gezondheid


Voor u en onze veiligheid is het belangrijk om op de hoogte te zijn van uw medische situatie. Daarom vragen wij u ons te informeren bij veranderingen in de gezondheid. Wij vragen u een actuele medicijnlijst mee te nemen indien uw medicijnen niet bij ons bekend zijn of indien er veranderingen van medicijnen hebben plaatsgevonden.

Zwangerschap en de tandarts.


Tevens vragen wij u ons te informeren over mogelijke zwangerschap indien wij een afspraak willen maken voor het reinigen van uw gebit of bij het maken van röntgen foto’s. Hieraan zijn namelijk risico’s verbonden die invloed hebben op uw zwangerschap.