Pijnloos, praktisch en onzichtbare beugel

Vanaf nu is het mogelijk om tanden pijnloos en  praktisch onzichtbaar recht te zetten zonder gebruik van traditionele beugels. Door gebruik van 3D-technologie ontstaat een perfecte pasvorm en hierdoor zijn eXceed Aligners zeer comfortabel om te dragen. De beugel zit als gegoten, is transparant en is uitneembaar op elk gewenst moment.

Stap voor stap naar een mooie lach

Eerst bekijken we of de standafwijking te behandelen is met eXceed Aligners. Als behandeling mogelijk is dan  kunnen we beoordelen hoeveel Aligners er nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. We maken een digitale scan van je gebit en stellen je persoonlijke behandelplan op. Vervolgens wordt er een serie op maat gemaakte Aligners vervaardigd. Elke Aligner wordt gemiddeld twee weken gedragen tot je het hele programma hebt doorlopen. Bij elke nieuwe Aligner worden je tanden steeds iets verplaatst met als resultaat een mooi recht gebit voor een stralende glimlach.

Zijn eXceed Aligners ook geschikt voor mij ?

Tijdens het eerste consult brengen we in kaart of een behandeling met eXceed Aligners ook voor jou geschikt is.

Onzichtbare beugel zonder draden of slotjes

Tijdens het gehele traject wordt de voortgang nauwkeurig in de gaten gehouden. Op deze manier ben je verzekerd van professionele begeleiding. Heb je interesse  in een stralende glimlach zonder draden of slotjes? Neem dan contact op met ons.

Het virtuele behandelplan

eXceed Aligners worden met behulp van 3D-technologie vervaardigd. Het traject is dan ook volledig virtueel inzichtelijk met ons 3D behandelplan. Hierin wordt elke stap vastgelegd. Als er wijzigingen nodig zijn dan wordt het plan aangepast zodat een perfecte pasvorm gegarandeerd blijft.

Bekijk een aantal voorbeelden van de resultaten die bereikt zijn met eXceed Aligners.