Bent u tevreden met uw tandarts binnen onze tandartspraktijk? Laat het ons dan weten! We stellen het erg op prijs als u onze praktijk uw waardering zou geven.

 

 

 

Deze link  geeft u de mogelijkheid dit te doen. Bovendien helpt u hiermee ook andere patiënten een keuze te maken voor een tandarts en tandartspraktijk. Vertel waarom u tevreden met ons bent. Alvast onze dank hiervoor!

Bent u op zoek naar een andere tandarts/tandartspraktijk? Nagenoeg altijd raadplegen mensen hiervoor ervaringen van familie en vrienden in de directe omgeving. In onze tandartsenpraktijk komt op deze wijze merendeel van de nieuwe inschrijvingen terecht bij ons. In het huidige tijdperk, waarbij ook het zoeken op internet naar een tandarts belangrijker wordt, blijkt ook veel waarde gehecht te worden aan patiënten ervaringen en beoordelingen.

Daarvoor zijn diverse sites ingericht, zoals:

Op dergelijke sites kunnen patiënten hun tandarts/tandartspraktijk beoordelen en vergelijken.

 

 

Wij doen erg ons best om u zo goed mogelijk te helpen in onze tandartspraktijk. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat u vindt dat uw tandarts en/ of tandarts-assistente u onzorgvuldig of verkeerd heeft geïnformeerd of behandeld. Het is belangrijk dat u iets met die onvrede doet. Mocht er in uw ogen iets verkeerd zijn gegaan met de behandeling of in de communicatie laat het ons dan persoonlijk weten (op email-adres: emy@vanderhorsttandartsen.nl of 076-5022242). Als u ons dit niet vertelt, kunnen we er ook niets aan veranderen.