VISIE EN MISSIE

Visie

Bij van der Horst Tandartsen hebben we een uitgebreid aanbod van tandheelkundige zorg, waarbij kwaliteit voorop staat. We streven ernaar om een vertrouwd adres te vormen voor de verzorging van uw gebit. Hierbij staat persoonlijk contact in een prettige, gemoedelijke sfeer centraal.

Onze visie op tandheelkunde is dat met eenvoudige middelen de mond vaak lang in goede gezondheid kan worden gebracht en gehouden. Indien een gebitselement nog gevuld kan worden zullen we dit over het algemeen liever doen dan een kostbare kroon te vervaardigen.
De basis van onze visie is de samenwerking tussen patiënt (klant) en het tandheelkundig team om de mond vrij van tandplak te houden. Tandplak veroorzaakt ontstekingen en tandbederf. In onze tandartspraktijk heeft de patiënt de keuze om de zorg te kiezen die bij hem of haar past. We gaan er van uit dat ons doel gelijk is: Het zo lang mogelijk behouden van uw eigen tanden en kiezen in een gezonde mond. Ons tandheelkundig team stelt zich ten doel u eerlijk te informeren over uw tandheelkundige gezondheidstoestand. Samen kunnen we dan werken aan alle maatregelen die nodig zijn om uw gebitstoestand gezond te krijgen en te houden!
Om de kwaliteit van onze tandheelkundige behandelingen voor uw te waarborgen, zorgen we ervoor dat al onze tandartsen en assistentes goed zijn opgeleid (in bezig van de benodigde diploma’s). Daarnaast houden we deze kennis en vaardigheden op niveau door het regelmatig volgen van cursussen en bijscholing. In de praktijk wordt gewerkt met hoogwaardige en moderne apparatuur en houden ons aan de geldende richtlijnen.
Let op, u bent pas ingeschreven in onze praktijk indien u een afspraak voor het eerste bezoek heeft gehad. Daarvoor kunt u dus niet met pijnklachten en spoedgevallen bij ons terecht, hiervoor dient u naar uw vorige tandarts te gaan.

Missie

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige en duurzame tandheelkundige zorg. Dit op een prettige en ontspannen manier met aandacht voor onze patiënten. Door extra aandacht voor zelfzorg en preventie willen wij een bijdrage leveren aan de algemene gezondheid van de patiënten.

Moderne apparatuur als digitale röntgen, digitale mondscanner, beetregistratie apparaat, behandelmicroscoop en loupebrillen staan ons ter beschikking. We leveren met al deze aspecten tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit.
Het is ons streven om onze kennis met enthousiasme over te dragen.