VACATURE

Tandarts gezocht.

Dankzij de groei van onze praktijk en het op termijn pensioneren van de oprichter, zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandarts/algemeen practicus die kwaliteit voorop stelt. Het gaat hierbij om een duurzame samenwerking, welke in goed overleg zowel full time als part time in te vullen is.

Van der Horst Tandartsen is een algemene praktijk met vijf behandelkamers. Er zijn op dit moment vier tandartsen werkzaam. Er wordt nauw samen gewerkt met de tandartsassistenten en (paro)-preventieassistenten. De coördinatie is in handen van de praktijkmanager. De praktijk is vriendelijk en mensgericht. Dit is terug te zien bij de collega’s onderling.

Zowel startende als ervaren tandartsen worden uitgenodigd om te reageren. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige tandarts met dienstverlenende persoonlijkheid, die ambitieus, flexibel en stressbestendig is. Verder ben je collegiaal, representatief beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Functie eisen

  • BIG geregistreerd
  • Bij voorkeur opleiding Tandheelkunde afgerond in Nederland of België
  • Gedreven om goede tandheelkunde uit te oefenen
  • Spreekt vloeiend Nederlands
  • Patiënt- en kwaliteitsgericht
Zolang de vacature op de site staat is een sollicitatie welkom op emy@vanderhorsttandartsen.nl of schriftelijk op postadres:
Van der Horst Tandartsen t.a.v. Emy van der Horst
Concordialaan 235
4871 ZB Etten-Leur
Eventueel extra informatie kunt u inwinnen op telefoon nummer 076-5022242.
Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Overige vacatures.

Op dit moment hebben wij geen andere openstaande vacatures. Wij blijven ons ontwikkelen, en onze praktijk groeit steeds verder, daarom zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde collega’s. Een open sollicitatie is daarom altijd welkom op: emy@vanderhorsttandartsen.nl ter attente van Emy van der Horst.