WERKWIJZE

Het is ons beleid dat de periodieke controles door de tandarts zelf worden gedaan. Het overzicht en de regiefunctie hoort bij de hoogst opgeleide in de praktijk. Bovendien wordt zo de band tussen de tandarts en de veelal zeer trouwe patiënten in stand gehouden. Bovendien wordt zo de band tussen de tandarts en de veelal zeer trouwe patiënten in stand gehouden. Natuurlijk zijn onze tandartsen BIG-geregistreerd. Het BIG register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van de zorgverlener. Voor meer informatie kijk op www.bigregister.nl

In onze praktijk werken we volgens de laatste plannen van de overheid. Dit houdt in dat de behandelingen die niet persé (dus niet de controles) door de tandarts zelf moeten worden uitgevoerd worden over gedragen aan tandheelkundig hulppersoneel. Veelal zijn dit de tandartsassistenten, -preventie assistenten of de paro-preventieassistent. Ook onze prothetisch medewerker en conserverend medewerker nemen veel werk uit handen van de tandarts.

Er vinden continue nieuwe ontwikkelingen plaats binnen de tandheelkunde. Binnen onze praktijk volgen we deze ontwikkelingen constant. Wij werken dan ook met moderne apparatuur, producten en technieken, welke voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en eisen.

Onze tandartsenpraktijk is ISO 9001 gecertificeerd door Roozeboom Consulting. Dit certificaat houdt in dat onze tandartspraktijk voldoet aan de eisen die wettelijk gesteld worden aan onze diensten. Ik keer in de 5 jaar houden wij een klanttevredenheidsonderzoek. Mocht u hieraan deel willen nemen dan kunt u uw e-mailadres doorgeven bij de receptie.

Uw mening is belangrijk, dus mocht u tips of verbeterpunten hebben dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven.

Wij streven er naar uw mond zo gezond mogelijk te houden.