Wat Doen We

De tandartsen zelf beheersen het volledige tandheelkundige register. Slechts het plaatsen van implantaten wordt (nog) niet binnenshuis gedaan, maar hier kunnen wij u wel voor doorverwijzen. Vrijwel ieder van onze medewerkers heeft zich toegelegd op een speciaal onderdeel van de tandheelkunde.
Zo verzorgen we onder andere in onze tandartspraktijk:
Voor meer informatie over onze behandelingen, kunt u klikken op elk onderdeel, of verder kijken onder het kopje “behandelingen”. Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen: info@vanderhorsttandartsen.nl.

Tandarts Etten-Leur.

Het is ons beleid dat de periodieke controle door de tandarts zelf wordt gedaan. Het overzicht en de regiefunctie hoort bij de hoogst opgeleide in de praktijk. Bovendien wordt zo de band tussen de tandarts en de veelal trouwe patiënten in stand gehouden. Natuurlijk zijn onze tandartsen BIG-geregistreerd. Het BIG register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van de zorgverlener. Voor meer informatie kijk op www.bigregister.nl

Ontwikkelingen Tandheelkunde.

Er vinden continue nieuwe ontwikkelingen plaats binnen de tandheelkunde. Binnen onze praktijk volgen we deze ontwikkelingen constant. Wij werken dan ook met moderne apparatuur, producten en technieken, welke voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en eisen vanuit de overheid.

Tandartspraktijk ISO gecertificeerd.

Onze tandartsenpraktijk is ISO 9001 gecertificeerd door Roozeboom Consulting. Dit certificaat houdt in dat onze tandartspraktijk voldoet aan de eisen die wettelijk gesteld worden aan onze diensten. Ik keer in de 5 jaar houden wij een klanttevredenheidsonderzoek. Mocht u hieraan deel willen nemen dan kunt u uw e-mailadres doorgeven bij de receptie.

Uw mening.

Uw mening is belangrijk, dus mocht u tips of verbeterpunten hebben dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven.

Wij streven er naar uw mond zo gezond mogelijk te houden.