TANDARTSEN IN ETTEN-LEUR

Welkom op de website van tandartspraktijk: Van der Horst Tandartsen in Etten-Leur.

Deze website geeft u 24 uur per dag de mogelijkheid om meer informatie over onze tandartspraktijk te lezen. Wij geven u meer informatie over ons team, zowel de tandartsen als assistentes, de behandelingen die wij uitvoeren, onze werkwijze, tarieven, betaalwijze, etc. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 076-5022242 of info@vanderhorsttandartsen.nl , wij staan u graag te woord.

De tandartspraktijk

Om onnodige lange wachttijden in de wachtkamer te voorkomen en onze werkzaamheden beter te kunnen plannen, werken wij uitsluitend op afspraak. U kunt online een afspraak maken, of bellen voor een afspraak op 076-5022242 tijdens onze openingstijden. Toch kan het voorkomen dat de planning anders loopt, bijvoorbeeld door de tussenkomst van een spoedgeval. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mochten de afspraken te lang uitlopen, dan laten wij u dat in de wachtkamer weten. U kunt dan zelf kiezen of u wilt wachten of een nieuwe afspraak wilt maken.

Na het ontvangst door de receptioniste kunt u plaatsnemen in onze wachtkamer. Er zijn recente tijdschriften aanwezig om hier de tijd door te brengen, tevens ziet u het laatste nieuws op het beeldscherm voorbij komen.

Omdat niet in alle kamers dezelfde behandelingen gedaan worden kan het gebeuren dat iemand die later in de wachtkamer plaats neemt eerder binnen wordt gevraagd.

Persoonlijke aandacht

De tandartsassistente begeleidt u naar de behandelkamer. Zij legt u uit wat het doel van de behandeling is en stelt u, zo nodig, op uw gemak. De tandarts en de assistenten streven er altijd naar om een behandeling pijnloos uit te voeren.

Wordt er geadviseerd een vervolgafspraak te maken? Dit kan bij onze receptie.