GESCHIEDENIS

In december 1981 behaalde Tandarts P.J.K.M. van der Horst het tandartsdiploma aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Daarna, in 1982, vestigde Tandarts van der Horst zich met een zelfstandige tandartspraktijk in de Wilgenlaan in Etten-Leur Noord.

De eerste 5 jaar was de praktijk gevestigd in een tijdelijk verbouwd woonhuis. Van hieruit kon worden gewerkt aan het realiseren van een volwaardige tandartspraktijk aan de Concordialaan te Etten-Leur. In 1987 was het dan ook zover, de praktijk aan de Concordialaan werd geopend. Samen met een collega waren er twee tandartsenpraktijken gevestigd in dit pand gedurende 15 jaar.
Echter ruimtegebrek zorgde ervoor dat de praktijk groter moest groeien. De tweede tandartspraktijk werd verhuisd naar een andere locatie. Sinds 2002 staat het volledige pand ter beschikking van Tandarts van der Horst. Tijdens een langdurige verbouwing zijn er 5 behandelkamers gerealiseerd.

De 5 behandelkamers zijn tot op de dag van vandaag bijna iedere dag volledig bezet. Tandarts van der Horst vormt samen met collega tandartsen Milou Leijs , Suzanne Janssen en Sabine Luijten; van der Horst Tandartsen.