Binnen onze tandartsenpraktijk bieden wij ook de volledige zorg aan voor uw kunstgebit. Net als bij een eigen gebit, bepaald uw kunstgebit uw uitstraling. Daarom hechten wij veel waarde aan het volledig naar wens maken van uw kunstgebit. Samen met u kijken we welk kunstgebit het beste bij u past, waarna deze volledig op maat wordt gemaakt. Niet alleen voor het vervangen, repareren of opvullen van uw huidige kunstgebit, maar ook voor het traject om te gaan richting een kunstgebit vanuit het eigen gebit bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft hiervoor dus niet naar een tandprothetisch centrum of tandtechnisch laboratorium, wij bieden deze zorg ook aan in uw vertrouwde tandartsenpraktijk in samenwerking met ons vertrouwde tandtechnisch laboratorium.

Kosten / eigen bijdrage

De eigen bijdrage van een kunstgebit is afhankelijk van de behandeling en het soort kunstgebit. Wij maken graag een begroting voor uw specifieke behandeling. Bij elke zorgverzekeraar gelden andere vergoedingsbedragen, dus het beste kunt u altijd nog even contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Klik hier voor de algemeen geldende vergoedingen vanuit de zorgverzekering.

Afspraak

Lilian, onze prothese medewerker, kan voor u een berekening maken met de te verwachten kosten zodat u navraag kunt doen bij uw zorgverzekering voor de vergoedingen. Neem contact met ons op voor een afspraak: info@vanderhorsttandartsen.nl of bel: 076-5022242.

VAN DER HORST TANDARTSEN